Citat:
Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC
Postovani korisnice,
kao sto rekoste ranije - svako ima pravo na svoje misljenje i da isto odbrani argumentima. Vasi argumenti su, ocigledno, da pretite clanovima ovog Foruma prijavljivanjem zakonskim sluzbama u USA - zbog cega? Forum Zelena Lutrija uklanja "savetovalista" za krsenje USA zakona, da ste proveli vise vremena citajuci postove umesto proganjajuci pojedine clanove, to bi ste i sami znali. Iskustva su razlicita, ljudi sa pozitivnim iskustvima ne treba da se osecaju lose jer je neko drugi imao manje srece od njih. Vase iskustvo bi bilo dobro znati - kada bi bilo prezentovano kao pojedinacno iskustvo a ne kao paravan za raspravljanje sa drugim clanovima. Mozda ovaj Forum nije pravo mesto za Vas? Mislim da smo i mi vrlo jasni.
Sup. Mod.
|
Nisam primetio da sam nekome pretio, osim sto sam posavetovao da se postuju zakoni, obzirom da su isti dosta rigorozni i podlezu teskim sankcijama.
Sada, ako nekima savetovanje da postuju zakone znaci pretnja, to je vec problem za profesionalne ustanove.
Ako se nekima ne svidja misljenje nekih, posle cega mole da napusti forum, to je takodje problem doticnih osoba.
Takodje se nadam da ovaj sajt postuje propise, sto je u interesu istog.
Generalno je sve jasno, demokratija je zasnovana na slobodi misljenja a takodje i zemlja o kojoj se govori na vladavini zakona i prava.
Mislim da nema nista nejasno i da je sve u najboljem redu.