Citat:
Prvobitno poslao korisnik alex777200
Nisam primetio da sam nekome pretio, osim sto sam posavetovao da se postuju zakoni, obzirom da su isti dosta rigorozni i podlezu teskim sankcijama.
Sada, ako nekima savetovanje da postuju zakone znaci pretnja, to je vec problem za profesionalne ustanove.
Ako se nekima ne svidja misljenje nekih, posle cega mole da napusti forum, to je takodje problem doticnih osoba.
Takodje se nadam da ovaj sajt postuje propise, sto je u interesu istog.
Generalno je sve jasno, demokratija je zasnovana na slobodi misljenja a takodje i zemlja o kojoj se govori na vladavini zakona i prava.
Mislim da nema nista nejasno i da je sve u najboljem redu.

|
Pretili jeste i to nekakvim konsekvencama - kao da je bilo sta u Vasoj moci i na ovom Forumu i u USA. JA nisam DOTICNA osoba, vec SUPER MODERATOR ovog Foruma - caps lock su ovde jer ocigledno ne razumete normalan ton. Uopste niste ZAMOLJENI da napustite Forum, vec Vam je savetovano da razmislite da li je ovo pravo mesto za Vas - nije molba, vec fino upakovano upozorenje pred iskljucenje sa Foruma. Ako Vam je to cilj, onda slobodno nastavite sa ovako naivnim pakovanjem vredjanja Super Moderatora na Forumu.
Sup.Mod.