Znam njih 20-ak koji su dosli iz Italije da voze ovde, a tamo su proveli 10+ godina u kamionu. Ti vidi sta to znaci. Necu da ti objasnjavam jer si "svetski" covek pa valjda mozes da ukapiras zbog cega. Stvarno mi nije jasno sa kim radis jer nisi u kontaktu sa Balkancima i strancima... Bez obzira cije pasose imas i ti si samo stranac tamo kao i svi mi. Pasos ti nije bitna stavka. Bas mi je drago da si uspeo u modnom biznisu, jer svega toga ne bi bilo da si vozio ispravan kamion. Slazem se da ima svakakvih gazdi koji su iskoriscavali ljude ali neznam nikoga ko je bio u takvoj situaciji. Pogotovu sada jer nema vozaca i gledaju na sve nacine da ih zadrze. A ko nece da ima problema sa gazdama neka kupi svoj kamion. To bar nije problem. I niko ne moze da te natera da vozis neispravan kamion, preko speed-a itd... Sve je to stvar izbora. A da neko ide neispravnim kamionom na 13% nema potrebe da komentarisem. Ja obidjoh celu zemlju i Kanadu i jedino sam naisao na 10%...
I nemoj da pretis potencijalnim kamiondzijama jer svi gledaju da pobegnu kako znaju i umeju iz nase zemlje. I ti si bio jedan od njih ( i jos uvek si). Drzi se ti EU zakona i modne industrije. Putuj i uzivaj dok mozes sa tvojim svetskim pasosim, a ove kamiondzije zaobidji. Vise nisi u tim vodama i nema potrebe da se podsecas ruznih vremena iz tvog zivota. I samo proveri prema zakonu EU koliko pasosa smes da posedujes ili da mi kontaktiramo Italijansku ambasadu da te provere.
To ako ovde ljudi voze kamione ne znaci da su dosli iz sume i da nisu obrazovani. Svako bira ono sto misli da je najbolje za njega i njegovu porodicu. I zato stvarno nemoj da mracis vise. Procitali smo tvoje iskustvo i zahvalni smo ti na tome. Uzivaj u Milanu 🎉🎉🎉
04.06.2010. - stigla u KCC
30.08.2010. - stigla druga koverta
02.10.2010. - uradjen lekarski
19.10.2010. - VISA GRANTED
20.10.2010. - VIZA U PASOSU

U CHICAGO-u od 20.01.2011...
|