View Single Post
Staro 20.07.2015, 02:00
dragonn's Avatar
dragonn dragonn je offline
Drug član

Datum prijave: 08.07.2009
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Pozarevac
Pošalji MSN poruku korisniku dragonn Pošalji Skype™ poruku korisniku dragonn
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik tgaro Prikaz poruke
Pozdrav svim clanovima,

novi sam clan na forumu i imam nekoliko pitanja ako mi vozaci kamiona/dispeceri/brokeri i svi ostali na forumu mogu pomoci.
Verujem da ste vec pisali o tome, malo sam trazio po ovoj temi ali nisam nasao odgovor a nemam vremena da sve citam jer dosta vozim. Uglavnom ja i drug smo od 2014.godine u USA, ja sam poceo voziti kamion a on je sada polozio i treba poceti. Da nam bude lakse i zabavnije, vozili bi zajedno. Ja sada vozim dry van za "nasu" kompaniju i imam 40 centi po milji i radim u proseku 3500 milja nedeljno. Zanima me kolika je realna cena po milji za dry van za team u nasim kompanijama, sto je najnize a sto najvise? Koliko milja bi mogli raditi ako nastavimo ozbiljno kao sto sam ja? Realno mislim da bi zajedno trebali zaraditi svako od nas vise nego da vozi sam ali nisam siguran. Hvala svima na odgovoru! Cao!
Pozdrav,

U firmi u kojoj radim trenutno placaju timove do 60 centi po milji ako oba vozaca imaju iskustva i dobar record - MVR i PSP (60 centi za celokupnu miljezu pa se podeli na pola - timska miljaza). S obzirom da ti imash iskusto verovatno bi ti dobio vishe a tvoj drug malo manje za pocetak kao neko ko nema iskustva. Ako ti je record dobar verovatno bi ti dobio 30 centi a on bi recimo krenuo sa 25-26 centi po milji kao neko ko nema iskustva u prvih 3 meseca pa bi posle mogao do dobije povisicu ako bi sve bilo u redu (bez prekrsaja bilo kakve vrste, nezgoda, itd.).

To je ono sto ja znam i sto se kod mene u firmi placa trenutno. Ako je neko upoznat sa nekim drugim informacijama neka me ispravi - mozda se negde drugde placa vishe.