Dobar dan svima. Ja sam na ovom Forumu prvi put i verovatno cu pitati nesto sto je vec, sasvim sigurno, prethodnih godina odgovoreno. Medjutim, verujem da je svima jasno da je traziti neku posebnu informaciju na ovako obimnim i velikim forumima pravi rudnicki posao.
Zbog toga bih zelela da se predstavim. Moje ime je ovde Kamelia, i nakon osam pokusaja, ove godine sam izvucena u prvoj selekciji za GC. CN broj je 11xxx, a DS form je poslat polovinom juna. Pratim VBulletin i vidim da stoji Cut Off broj 9xxx... nisam sigurna koji tacno broj, a za oktobar.
Sada bih molila strpljive i one iskusnije da mi pojasne - ukoliko nekoga ne mrzi, sta tacno znace termini cut off i current (ja pretpostavljam, ali bih volela da se uverim da sam tacno razumela), kao i koji cut off broj se - a na osnovu iskustava iz prethodnih godina, moze ocekivati za novembar. Ja sam sve vreme racunala da cu stici na red za intervju u januaru/februaru, medjutim ovako veliki broj za oktobar me zbunio jer bi to onda bilo mozda i realno da moj CN 11xxx stigne na red i u novembru.
Razmisljam li dobro, cenila bih ako bi neko iskusan uspeo da mi napise. Takodje, imam jos pitanja...ali neka ovo bude sve za prvi post.
Zelim svima mnogo strpljenja i mnogo srece.
|