Citat:
Prvobitno poslao korisnik kdragan77
E na ovo pitanje o vanrednom 4, stepenu cu odgovoriti na ovom forumu LICNO za 20 dana , posto imam takav slucaj. Nisam uvjeren da je to tako posto na njihovom sajtu pise ekvivalent 12 godisnjeg skolovanja a ne kontinuitet skolovanja.
Ako moze link grupe na faceboku na facebooku da vidim gdje to pise?
Pisao sam email i ambasadi u Sarajevu i Beogradu pitao za moj slucaj i dobio odgovor iz Bg da ne ispunjavam uslov a ambasada u SA me uputila na neke linkove.
Fakultet upisao sa tom diplomom i nikada nisam imao problema ali sada ce to biti problem ali necu jos dugo cekati na odgovor.
|
Naravno da može, poslaću ti link, ali da bi pročitao to moraš se prethodno učlaniti u tu grupu na fb-u (tj. moraš se prijaviti, pa sačekati da ti neko od admina odobri prijem u grupu) . Da ne bude da reklamiram neke grupe na fb-u ili slično, i da bih izbegao da se ovde javno i bez njegove dozvole ovde vide ime i prezime tog čoveka, poslaću ti link grupe u privatnoj poruci, kao i neke printscreen-ove šta je čovek napisao (da možeš da pročitaš to, i pre nego što ti admini odobre prijem u grupu).
I konačno, možeš i da kontaktiraš tog čoveka privatnom porukom na fb-u, pa ga pitaj o svim detaljima na intervju, itd...Čovek je u 2 komentara potvrdio ovo što sam naveo (i pošto nije zadovoljio kriterijum, njemu nije odobrena viza, pa vize nisu dobili ni njegova žena, ni deca - prethodno je platio sve takse i lekarske preglede, ali je napisao, parafraziram: da mu nije žao zbog tog bačenog novca, jer mu je vreme dok je čekao bilo najsrećnije vreme, i da se svsve što je napisao, itd...
Osim ovog slučaja, videćeš komentare i drugog čoveka koji je takođe odbijen na intervjuu, i to u septembru ove godine (bila je izvučena njegova supruga, a supruga je imala 3. stepen, pa je pokušavala da dokaže da poseduje dve godine iskustva u visokostručnim poslovima, ali nije uspela i cela porodica je odbijena).