View Single Post
Staro 21.09.2015, 10:41
margos13 margos13 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2014
US lokacija: Las Vegas
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku margos13
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kdragan77 Prikaz poruke
E na ovo pitanje o vanrednom 4, stepenu cu odgovoriti na ovom forumu LICNO za 20 dana , posto imam takav slucaj. Nisam uvjeren da je to tako posto na njihovom sajtu pise ekvivalent 12 godisnjeg skolovanja a ne kontinuitet skolovanja.
Ako moze link grupe na faceboku na facebooku da vidim gdje to pise?
Pisao sam email i ambasadi u Sarajevu i Beogradu pitao za moj slucaj i dobio odgovor iz Bg da ne ispunjavam uslov a ambasada u SA me uputila na neke linkove.
Fakultet upisao sa tom diplomom i nikada nisam imao problema ali sada ce to biti problem ali necu jos dugo cekati na odgovor.
Naravno da može, poslaću ti link, ali da bi pročitao to moraš se prethodno učlaniti u tu grupu na fb-u (tj. moraš se prijaviti, pa sačekati da ti neko od admina odobri prijem u grupu) . Da ne bude da reklamiram neke grupe na fb-u ili slično, i da bih izbegao da se ovde javno i bez njegove dozvole ovde vide ime i prezime tog čoveka, poslaću ti link grupe u privatnoj poruci, kao i neke printscreen-ove šta je čovek napisao (da možeš da pročitaš to, i pre nego što ti admini odobre prijem u grupu).

I konačno, možeš i da kontaktiraš tog čoveka privatnom porukom na fb-u, pa ga pitaj o svim detaljima na intervju, itd...Čovek je u 2 komentara potvrdio ovo što sam naveo (i pošto nije zadovoljio kriterijum, njemu nije odobrena viza, pa vize nisu dobili ni njegova žena, ni deca - prethodno je platio sve takse i lekarske preglede, ali je napisao, parafraziram: da mu nije žao zbog tog bačenog novca, jer mu je vreme dok je čekao bilo najsrećnije vreme, i da se svsve što je napisao, itd...
Osim ovog slučaja, videćeš komentare i drugog čoveka koji je takođe odbijen na intervjuu, i to u septembru ove godine (bila je izvučena njegova supruga, a supruga je imala 3. stepen, pa je pokušavala da dokaže da poseduje dve godine iskustva u visokostručnim poslovima, ali nije uspela i cela porodica je odbijena).
24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL)
20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG)
27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED
02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom
06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas)
Reply With Quote