View Single Post
Staro 23.09.2015, 21:26
ljupcho ljupcho je offline
Član

Datum prijave: 20.03.2015
YU lokacija: Skopje
Nepromenjeno

ZA VAKCINI gi baraat site osobeno za decata i to vo remedika, e sega jas imav problem so mojte i od soprugata mojte bea vo nekoi stari knigi vo poliklinika vo singelic i da recam bea usluzlivi pa mi gi dopisaa vo kniskata i stavija pecat i faksimil, na soprugata bea vo poliklinika vo gjorce i tamu bea katastrofa usluzlivi sto morase SAM po moja inicijativa kaj glavnata sestra i direktorot da se zalam za na kraj SAM da se simnam vo podrumite da i gi rascistuvam za da moza da gi najdam knigite od pred 30 godini, po sto edna vakcina falese otidov vo zavod mi rekoa deka ke mora da ja primi pa posle ja najdov i taa negde u sredno kaj sto gi vakcinirale,

ZA MANTU PROBATA ja napraviv ima samo na bit pazar i toa privatno 600 denari po dete i se pravi vtornik i petok, eden den gi bockaat drugiot den gi citaat rezultatite

ZA affidavit of suport poznavam minimum dvajca trojca koj ne se na forumot, edniot bese ovaa godina vo mart i fino lepo konzulot mu pobaral da si najde sponzor i pak da dojdat pa od mart go forsiraa pa juni go fati od koi pricini i kako neznam jas bev posleden i nesakav da rizikuvam i zatoa po moja inicijativa resiv da gi imam site opcii i da gi prilozam
Reply With Quote