Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 29.09.2015, 17:00
benjo991 benjo991 je offline
Član

Datum prijave: 15.08.2015
US lokacija: TX,AZ,CA :D
YU lokacija: Sarajevo,BiH
Nepromenjeno

Pozz,imam pitanje na koje bih volio da mi odgovori neko upuceniji iz administracije ovog sajta.
Posto sam na sajtu zelenalutrija.com ukucao vec sve podatke za prijavu i slike i sve,pa me interesuje da li ce oni odraditi tu prijavu za mene na oficijalnoj stranici ?
To pitam cisto iz razloga da mi ne propadne prijava,da znam,jer ako me oni prijave a i ja se licno sam prijavim onda ce mi propast prijava jer koliko sam shvatio smije se jedna osoba prijaviti samo jednom iste godine,tako da nezelim da ne udjem uopste u razmatranje zbog zbog dvije prijave na isto ime,takodjer zelio bih znati to,jer bi volio da se sam prijavim iz razloga sto zelim napraviti bolje fotografije sebe,supruge i djeteta,jer su mi ipak malo mutne ove slike sa telefona jer sam ih morao rezati i smanjivati,pa bih volio sigurnosti radi otici fotografu profesionalcu da me lijepo uslika i napravi slike sto boljeg kvaliteta a u trazenoj rezoluciji i velicini.
Dakle zelio bih ovo znati cisto preventive radi da mi zbog neke banalne stvari tipa mutna fotografija ili dvije i vise prijava propadne prijava i da se uzalud nadam i cekam maj
Unaprijed hvala !
p.s. oprostite na duzem postu,a odgovor mi mozete poslati i u inbox,hvala lijepo
Reply With Quote