Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bojanche
Drugari imam jedan problem posto administrator ne odgovara, imam jako bitno pitanje, moja supruga i ja se jos nismo zvanično vencali a vencacemo se 31 oktobra, sta da pisem pod prezime dali moje ili i dalje njeno? I dali ce prihvatiti ako ostavimo njeno? Jer ce vencani list biti vodjen na 31 oktobar
|
Za prijavu upisujete podatke onakve kakvi su na dan prijave. Ako u tom trenutku niste vencani, popunjavate podatke tako. Tajodje sko niste vencani prijavite se sa dve prijave (jednu ti na tvoje ime drugu buduca supruga na svoje ime) i povecavate sanse da budete izvuceni. Molim vas vodite racuna da unesete podatke onakve kakvi jesu na taj dan jer bilo sta drugacije moze da vuce ka diskvalifikaciji.
Suprug i ja smo se vencali nakon izvlacenja kao i mnogi parovi ovde, i posle u daljim koracima i obrascima uneli izmene prezimena... I koliko znam to je jedini ispravan nacin i niko nije imao problema...
Pozdrav! I mali savet, da ne bi cekali da vam neko odgovori ma pitanje, pogledajte temu 2016 ili 2015 gde su ista ova pitanja obradjena....