Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jelence13
Aha ok hvala. Znaci adresa iz Bosne i mirna Bosna 😄😄 bez obzira sto sam u ds stavila da studiram u Srbiji nece mi zamjeriti sto nisam stavila drugo mjesto prebivalista i nece mi traziti potvrdu iz policije jel takoo?? Opet cu ja za ime oca kao sto sam napisala on se zove i u pasosu mi pise Đorđo a ja stavila glupaca Djordjo pa hocu li traziti da mi otkljucaju ds da to ispravim?
|
Pazi ovo za oca pises kao u pasosu ali dole na dnu strane sa imenom i podatcima imas ono gde ti pise engleskim slovima ime i prezime....ne znam jesi me shvatila....e tako treba da napises....dakle u svakom pasosu imas na strani gde su licni podatci na kraju te strane i engleski ime i prezime....kako ti tu pise tako treba....dakle otkljucaj i ispravi.....sto se tice studija navedi i adresu sa studija ali nemoj brinuti bezveze sto nisi bila prijavljena jer je to nebitno.....i da si bila prijavljena imala bi samo boraviste a njima treba adresa prebivalista odnosno stalna adresa....99% studenata iz cele Srbije nije prijavljeno u Bg kada dodju na studije.....ja prvi....pa sam naveo i adresu u BG bez bojazni da sam nesto zeznuo....i da pitaju kazes kako jeste....to nije prekrsaj....