Citat:
Prvobitno poslao korisnik sdragana
Dobar dan ! Trebala bi mi pomoc oko prijave. Moj decko i ja smo u vezi 7 godina i hteli bi zajedno da apliciramo za lutriju. Htela bih savet da li da se prijavimo kao bracni par ili kako? Pozdrav
|
Klekni na kolena i zaprosi ga. Otidjite do maticara, ne kosta puno taksa mislim da je bila oko 5 evra. Potpisite se u knjigu, izvadite izvod iz vencanih. Ne zaboravite dva svedoka koji treba takodje da se potpisu. Nakon toga popunite prijavu kao bracni par.

Jednostavno. Ja bas nisam legla na kolena ali sam zaprosila svog decka sa kojim sam tad zivela. Nesto tipa: "Ja odoh u Ameriku, a ti se smisli hoces li sa mnom ili neces..." Moj primer su kasnije sledile mnoge moje drugarice. Mozda jesam neki neo feminista, ali bar nisam krenula sama u ovu avanturu... Svadbu nismo pravili, nismo se nista zaduzivali, bilo nas je petoro, otisli posle na veceru, u 18 h uvece sve bilo gotovo... I mirna Backa. Za mene je brak uvek bio samo potpis na nekom papiru. A svadbe su mi bile rasipanje para. Koje nikad nisam niti cu nikad razumeti. Zasto i kako?