View Single Post
Staro 19.10.2015, 14:22
Psiho Psiho je offline
Član

Datum prijave: 15.07.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
3. Apliciranje za DV lutriju može da utiče na mogućnost dobijanja turističke vize!!! Potvrdila konzul lično. Konzul uzima u obzir celokupnu situaciju svakog pojedinačnog aplikanta i sve zavisi isključivo od njegove lične procene. Dakle ako ste se prijavili za lutriju, pokazali ste želju za emigracijom, a samim tim je upitno da li zaista želite da putujete turistički. Dakle učešće u lutriji utiče ali ne isključuje mogućnost dobijanja turističke vize. (Iskreno mene je ovo malo ubedačilo, jer sada sam sigurna da neki meni bitni ljudi gotovo sigorno neće moći da mi dodju u goste, bez obzira što su davno odustali od želje da u USA žive )
Pre svega hvala na svim korisnim informacijama koje si nam dala, e sad zanima me oko ovoga da li je bilo govora o studentskoj vizi i GC, to jest da li utice na dobijanje studentske vize ako se aplicira za GC, ja sam se ove godine prijavio za lutriju, ali ukoliko ne budem izvucen sledece bih aplicirao za Master studije i studentsku vizu, pa ne znam koliko sam pogresio
Reply With Quote