View Single Post
Staro 27.10.2015, 20:20
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik GodFather Prikaz poruke
Pozdrav svima!

Da se i ja na kraju priključim forumu.

Čekala sam do zadnjeg trena sa prijavom na lutriju u nadi da će papiri od razvoda biti gotovi taman prije kraja lutrije, no socijalna radnica koja vodi naš slučaj bila odsutna s posla neko vrijeme i tek mi jučer napisala mišljenje koje još treba predati na sud da donesu presudu u skladu s tim. Znači za nekih mjesec dana bih trebala imati pravomoćnu presudu u rukama, ali nemam je sad.

Što da radim?

Znam trebala bih prijaviti i "muža" koji je to još samo kratko i to na papiru, ali mi godinama ne živimo zajedno i baš puno ni ne komuniciramo, a pogotovo nemam njegovu sliku! A da ga i pitam, ne bi mi je sigurno dao!

Imam jedino jednu stariju sliku koju sam mogla izrezati na veličinu 600x600, ali po svemu drugome fotografija ne odgovara - ne gleda ravno u kameru, pozadina nije svijetla, nego čak ima i neka polica i vaza u pozadini i kada je izrežem na tu veličinu, slika postane pomalo mutna, ali prolazi kada je pokušam upload-ati u prijavi.

Što mislite, da li bi u slučaju izvlačenja, moja prijava bila diskvalificirana zbog njegove fotografije iako njega, naravno ne bih prijavila za visu, jer bi do tada već dugo bili razvedeni.
Ali da li bih u slučaju izvlačenja uopće imala priliku za prijavu za visu ili bi me odmah diskvalificirali iako je moja fotografija uredna i profesionalno snimljena?

Unaprijed hvala na odgovorima :-)
Iskreno mislim da moras prijaviti i njega obzirom da ste jos uvek vencani pa ako te itvuku ispravices u aplikaciji da si se razvela.....sto se tice slike njegove rekao bih da nije toliko bitna....gledaju tvoju sliku na tvojoj aplikaciji ali moa i njegova proci validator odnosno mora ispuniti uslove tj da bude 600x600 i da nije veca od 240kb itd....pokusaj kad je vec takva situacija
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote