Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 28.10.2015, 02:57
margos13 margos13 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2014
US lokacija: Las Vegas
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku margos13
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mil Prikaz poruke
Prijavio sam se i prosle godine ali ne mogu da se setim kako je resen problem sa 0 (nulom ili slovom O). Imam dosta O ili 0 u confirmation number-u, kako ih kucam kad budem gledao rezultate u maju, kao O ili kao nulu?

edit: Ahaa, vidim crticu na nuli i to tek posle pola sata, definitivno sam umoran...
Evo ti predlog kako da izbegneš takve ili slične probleme: nakon prijave selektujes confirmation number, pa ga kopiras u notepad, word ili neki drugi tekst editor, pa snimiš taj fajl na komp ili u cloud (još bolje da ga snimiš u neki cloud: dropbox, google drive ili sl...). Naravno odradis I print screen strane sa confirmation number (za svaki slučaj).
Kad budeš proveravao rezultat, otvoriš txt ili doc fajl gde ti je confirmation number, pa ga selektujes i kopiraš sa ctrl+v u polje gde ga treba upisati.
Ovako sam ja uradio, a ovako ćeš izbeći sve eventualne greške pri prekucavanju confirmation number-a, a i mnogo je brže da ga kopiraš nego da ga prekucavaš. Ja nigde i nikada nisam nijednom ukucavao taj confirmation number, tj. uvek sam ga kopirao iz tog doc fajla gde god da je to trebalo - I nikada nisam imao nikakav problem oko toga (I dobio sam GC a da nikada nisam ni ukucao taj confirmation number. Uvek sam ga kopirao).
Ti radi kako hoćeš, meni je bilo lakše da confirmation number iskopiram za 1 sekund ( tamo gde treba) nego da ga prekucavam (+ da mozda pravim neke greške u prekucavanju ili da razmišljam da li je u pitanju broj 0 ili slovo O, itd...).
24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL)
20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG)
27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED
02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom
06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas)
Reply With Quote