Citat:
Prvobitno poslao korisnik maybe17
Shvatila sam da su povezani,bez vize se ne moze ući a bez statusa ostati legalno naravno,osim za turiste za njih je drugo pravilo.I na kraju, bez zle namere za iskušavanjem tvog strpljenja oko odgovora,još nešto me interesuje...da li DS260 moze da popuni neko drugi recimo ćerka odavde iz Srbije s obzirom da se potpis upisuje tastaturom, ili to MORA on da uradi bez obzira gde se trenutno nalazi?Msm ako ga pošalje on iz Amerike, da li to znači da ce interjvju morati tamo da obavi uz sve ostalo što prethodi istom?
Još jednom veliko hvala na tvojim preciznim odgovorima i strpljenju.
|
U principu moze

Ako advokat moze da popuni imigracione formulare, ne vidim zasto mama ili sestra ne bi mogle da popune DS-260 ukoliko je on bas toliko zauzet pa nema vremena da ispuni DS-260... Popunjeno sa kompjutera u BGD ili na Floridi - nema razlike, intervju ce biti u lokalnom imigracionom ofisu koji je zaduzen za podrucje u kom on trenutno boravi. Ja licno ne bih to davao nekom drugom da popunjava, no opet, to je moj stav
Ima do popunjavanja DS-260 skoro 7 meseci za srecne dobitnike. Do tada se opustite. Sanse na lutriji za gradjane Republike Srbije su oko 2%. Ne ocekujte previse da ne bude opet preveliko razocarenje. Gledajte na ovo kao na loto - loto nije stavka na kojoj bazirate celokupnu zivotnu finansijsku konstrukciju. Dobitak - vrh. U suprotnom - zivot ide dalje
Posto je on vec u USA, zna kako sistem funkcionise, radi, u kontaktu je sa ljudima, zasto ne ispita druge mogucnosti za ostanak u US? Tu je H1B, tu su poslodavci koji su mozda voljni da sponzorisu za GC. Tu je mogucnost Mastera ili Doktorata... Imamo clanove koji su do zelenih karti dosli i na te nacine...