Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cipelica
Mozete li mi reci koje su plaze neke od najlepsih na Floridi? Planiram sa drustvom tamo za docek NG, negde okolina Majamija za smestaj, ali nas zanima i kakve su plaze. I ako biste mogli da nam preporucite sta u okolini da posetimo. Hvala unapred!
|
Ceo Majami ima jednu veliku plazu,dugačku...Nisu svi delovi za kupanje, i nije kao u Grčkoj recimo, ono uvalica pa plazica i tome slično.Plaza je peskovita, sitan pesak, dugačka i široka.Voda je tad kad sam ja bila(mart)bila topla za to doba godine.Tuševi u zaledju,intresantni jer ima po tri komada na drzaču,za svaki deo tela po jedan a plazu nadziru spasioci sa megafonima,malim bagijima i sl. i ne nose crvene gace

ide prvo plitko, plitko jedno sto metara pa sve dublje postepeno i voda je zelena a ne plava kao na Mediteranu.Okean zna da poludi i tad budu veliki talasi.U W.Palm Biču gde sam bila smeštena a Majami je na oko sat ipo ima dve plaze za kupanje.Jedna manja i uza u samom jezgru, fensi i picnuta e na njoj ima kamenja ali donešenog, koje ulazi u more, radi lepšeg utiska valjda a na drugoj ima više plebsa i ona je veca ali sve one liče jedna na drugu.Okean je za dobre plivace jer su strujanja jaka,dakle ko se slabo snalazi u vodi bolje da se samo sunča.No svakako je Majami za mlad svet,deluje veselo i razigrano kao da se ceo svet skupio baš tamo, a noću je kazu upućeni, neprevazidjen...za svakoga ima ponešto.Lep boravak vam zelim!