Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bati4ko
Zdravo na site, imam edno prasanje... Vcera bevme na intervju go pominavme regularno so site cekori nemase nekoi nedostatoci, site bea korektni megjutoa edno mi e vo znak prasalnik  vo tekot na razgovorot so konzularkata na salter br 6 - pri site postaveni prasanja i odgovori. krajno sto me prasa bese : Dali vi e potreben pasosot za vreme na vikendot? na sto mu odgovoriv deka ne mi e potreben, i togas mi dade edno livce i fiskalnata deka imam plateno po 330 $ i orginalot od diplomata od fax, a drugoto odnosno celata dokumentacija so se od zenami se ostana tamu so se pasosite, i mi rece da dojdam vtornik vo 16.30 da go zemam pasosot?
Dali toa znaci deka e se okej deka vtornik treba da mi go dadat pasosot so vizata ? Bidejki od nea ne slusnav ni cestitki niti deka ja dobivte vizata nisto. Ednostavno taa nakrajot od razgovorot samo rece da dojdam vtornik da go zemam? 
|
Според мене нема ништо чудно овде. На сите искуства што досега ги прочитав, мислам дека на сите им кажуваат да отидат после неколку дена да си ги подигнат пасошите

Штом на тоа ливче не пишува Administrative processing, според мене се е во ред.