Drustvo,
Vidim da je dosta vas vec pozelenelo i ovim putem vam svima cestitam na tome i puno srece u Americi
Sad sa vam se predastavim, nov sam na forumu. Prosle godine sam aplicirao za DV2016 program i po prvi put sam ucestvovao na lutriji i imao sam tu ludu srecu da sam izvucen! Jos ludju srecu sam imao sto sam uopste saznao to jer sam potpuno zaboravio na lutriju

(popunio sam aplikaciju za lutriju poslednjeg dana jer nisam imao sta pametnije da radim tog trenutka kod kuce). Negde u julu sam saznao da sam izvucen
E sad, zbog toga sam i malo kasnije poslao DS260 u odnosu na prosel koji je ovde na forumu.
DS je poslat 5.septembra a moj broj je 2016EUxxxx95xx.
Listao sam na forumu kako bih saznao ono sto me zanima i shvatio sam sra je stvar ali bi mi iskreno znacila neka ziva rec od vas
Ono sto me zanima jeste kada mogu da ocekujem mail sa zakazanim intervjuom i da li ne daj boze postoji mogucnost da ga ni ne dobijem?

ubi cekanje...
Napisao sam vam broj slucaja i datum slanja DSa. Inace zavrsio sam osnovne i master studije sve u roku cakum pakum. Nemam zenu ni decu. Inace sam bio vec dva puta u americi prwko W&T programa.
Nadam se da vas necu smoriti sa mojim pitanjem u sred zahuhtanih interjuova.
Puno puno se zahvaljujem i nadam se da cete mi uliti malo optimizma!
Pozz od Nikole