Zdravo
Evo i ja da se javim, juce smo bili na interviju, sluzbenik nas je pozvao da udjemo, procedura je ista, jedan od nih sreduje dokumente po redosled, pa onda ides na salteru pa ti kaze dali znas da moras ispunavati uslove za dv lottery, kao sto je obrazovanie, i da uplatis 330 $ po coveka, pa onda ides da uplatis pare, i sednes i cekas poziv. Posto sam iz MKD onda na makedonski te pitaju, sta si zavrsio - reko sam Master, onda vide da smo supruga i ja vencali nakon izvlacenja pa pita zasto, reko sam jer godisninu nam je u 23 maj i potrazio je nam slike, video je nekoliko slike pa reko je da je u redi, i na kraj kaze da je dokumentacija okej, pa onda opet smo cekali da nam pozove, onda smo dali otiske pa nakon toga je pocelo interviju na Engleskom. Kaze da se zakunemo i pocelo je. Opsta pitanja - Sta si zavrsio Ja kao nosilac i supruga sta je zavrsila? odalke ste i gde zivite? kad planirate da napustite mkd? gde cete ziviti i sa kim u USA? trazio nam je adresu od garanta iz USA ? i nakon toga samo je rekao dali nama trebaju pasose ovog vikenda? Mi smo rekli da ne trebaju. I onda je rekao da smo slobodni i da dodjemo po pasose u utorak u 16.30.
I SAD JE MOJE PITANJE DALI JE SE U REDU? JER NAM NISU REKLI DA SMO DOBILI NITI CESTITALI SAMO NAM JE DAO JEDAN PAPIRIC KOI PISE DA DODJEMO U UTORAK U 16.30 U AMBASADI PO PASOSHIMA.
|