Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mablica
Nikad brzi odgovor. Hvala markos ziv bio!
Ja se nadam da ce proci sve kako treba......
|
Pozdrav Mablica, prvo srecno na interjuu i vidjeces sve ce se to super zavrsiti, a drugo sto se tice tvojih pitanja, koliko sam ja do sada iscitala na forumu, neki ljudi su nosili to garantno pismo, ali velika vecina ne, jer ako ispunjavas uslove za ovu lutriju nije ti neophodno, a ako ne ispunjavas trebace ti puno vise od garantnog pisma

, znaci samo opusteno!
Sto se tice prijatelja kod koga ides, bilo bi dobro da ima rijesen status, ali bilo je ljudi i koji nisu imali nikoga, pa su navodili adrese hotela gdje ce privremeno boraviti (do dobijanja SSN broja, jer se zelena karta ceka i po 2-3 mjeseca) ili nekih poznanika koji bi samo bili ljubazni da prime i proslijede ti tvoju postu.
Za posao i ja brinem ( pocetkom marta putujemo za SAD-e), koliko sam do sada procitala od konkretnog posla nista dok ne dobijemo SSN broj, neki srecnici imaju poznanika, prijatelja, rodjaka koji tamo imaju nekakav svoj posao pa mogu da nesto pocnu odmah, a mi ostali uglavnom 15-20 dana cekamo taj broj pa se onad bacamo na posao, sreca je samo sto kazu da posla zaista ima!
Srdacan pozdrav i puno srece!

08.05.2015. - izvuceni, CN oko 2xxx

:
14/15.06.2015. - poslali DS-260
12.11.2015. - ljekarski pregled
7.12.2015 - zakazan intervju - pozelenili

08.03.2016. - New York