View Single Post
Staro 28.01.2016, 11:07
markoni markoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
Markoni sta ti je pisalo ranije? Status at NVC dobijaju svi koji jos uvek nisu current, ili ciji DS260 nije obradjen. Ja dobijam identican tekst. Ti si 23xxx mozes da se opustis jos 1 cut-off ceo
Cao Tikice,

ne secam se tacno sta je ranije pisalo, ali nije mi uopste nista ni pisalo cini mi se... ili se uopste nije ni pojavljivao taj pravougaonik sa kojeg sam prekopirao tekst u prethodnoj mojoj poruci na ovoj temi...

Mene interesuje obzirom da se u tom tekstu spominje nekih 6 koraka, da li mi (obzirom da tu sada dobijamo isti tekst) treba da izvrsavamo tih nekih 6 koraka i do kada, ili ne treba nista da ucinimo po tom pitanju...

Pitam jer ne stizem da ih proucim za sada, a verovatno neko zna o cemu se radi i da li treba nesto uciniti ili ne (tj. ili samo cekati mail obavestenje o datumu) po ovom pitanju, pa bi mogao da nam da informaciju sta treba ciniti (ako treba). Mozda za vikend stignem da proucim inace tih 6 koraka...

Vidim da je tvoj broj malo manji od mog, znaci moguce da cemo imati razgovor pribliznog datuma...
Reply With Quote