View Single Post
Staro 02.02.2016, 22:15
mil mil je offline
Član

Datum prijave: 10.08.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nebojsa92 Prikaz poruke
Isao sam 2014. godine do jedne agencije da se raspitam za W&T program i rekli su mi da ne ne zele da me prime zbog moje sestre.
E pa tako bude kad pricas vise nego sto treba. Verovatno si se raspricao kao ovde, a nisi morao. Po pravilu se tim agencijama ne pricaju nikakvi planovi, ako vec ides na to da ostanes, ponasas se kao najbolji student koji voli ucenje, skolu, Srbiju itd...,niti postoji bilo koji uslov da li ti je neko tamo ili ne, znaci nisi morao da kazes da imas nekog tamo. Njih godisnje s*ebe oko 30% od prijavljenih "studenata", tu naravno agencija ima problema cak i sa drzavom Amerikom i ambasadom. Ako bi da ostajes tamo a nemas nacina da se docepas Amerike, jedino ti ostaje da nadjes drugu agenciju, da te u staroj agenciji zaborave, ili da se prijavis na kruzer pa posle da zbrisnes sto se ne preporucuje.

EDIT (dodatak):
Citat:
Pa zato i pitam sada, jer su vec pustili tog lika pa ne znam od cega zavisi.
Zavisi od toga sto on naravno nije pomenuo sestru. Pricam ti jer znam nekoliko njih koji su otisli i koji ove godine treba da idu, nijedan jedini ni na fakultetu ni u agenciji nije pominjao porodicu i ostajanje. Znam da su oni koji su imali nekog tamo, tek u ambasadi pomenuli da imaju nekog jer se ne preporucuje laganje ali s obzirom da je ona ilegalno tamo neka te neko drugi posavetuje u vezi toga da li da kazes u ambasadi ili ne. Agenciji ni reci!

Last edited by mil; 02.02.2016 at 22:23.
Reply With Quote