View Single Post
Staro 04.12.2008, 17:37
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

2. max factor nisam skoro videla around - valjda ima po radnjama , to nije skupo, kao ni revlon. clinique je skuplji...

2. hahahha - sad videh ima dva broja 2 naci frizera koji ti odgovara bice pravo umece, videces... ja se napatih u sred LA. bas i ne verujem da sam toliko razmazena - pa u vrscu sam kod istog frizera isla 5 godina i nikad nisam previse zvakala (covek zna svoj posao). ovo ovde sacuvaj me Boze i sakloni - ali kazem ti, ako ne trazis nista ekstra (to jest ako te kosa slusa, a ne kao kod mene da hoce na sve strane ako nije dobro oshishana), onda prodjes i sa daleko manje para.

4. nemam pojma kakav je - ali je dobar... ako ja vidim lice bez koje kakvih cuda, i da izgleda 20 godina mladje nego sto jeste e ja idem tamo. mene je odvela koleginica (chinese) kod kozmeticarke na preporuku i super sam zadovoljna...

5. znas kako, pusenje nije zdravo, nije zdravo jesti hranu sa dodatkom pesticida, voda iz cesme nije zdrava, nije zdravo piti iz obojenih casa i solja, nije zdravo jesti masnu hranu.... pa sad ako krenemo gde bi nam bio kraj....

6. nije mnogo - opet zavisi koji hoces ahahah extreme nesto-sto-ja-ne-mogu-da-izgovorim-a-prepoznam-u-radnji sa 3 blades i alojom je totally cool.

8. ne moze ukratko a i dodje mu kao posebna tema... svasta je preporuceno - ako ne budes imala osiguranje, neces ici ni jednom... sorry
Reply With Quote