View Single Post
Staro 05.12.2008, 06:43
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Eh moze onda!!!!! Ja taman htedoh da se ne javljam vise zbog stava "nek ide zivot" ali ako nije problem....

Nego, pisem posle vise - jer "domacica" mora da sredjuje kujnu (jer'bo nikad ne znas sta sve u kujni moze da se desi, te uvek treba da bude spremna) a do tad evo jedan hint!!!!

Moja omiljena radnja za posle radnog vremena (ovo objasnjavam naknadno - ima dve Zane: jedna do pola pet a jedna posle) je Abercrombie & Fitch - skupo ali sexiiiiiiiiiii!!!!! Pa kad udjes a ceka te ovo:

E i nije lutka - model, nego pravi cican (nije stvar u abs nego jeans je dobar, kunem se). Ovo pored je moja zaova koja prstom pipnula abs misleci nije ziv covek ahahahaha i sva se izvinjavajuci pravdala da ovako nesto nema po Austrijama!

I sad nek neko meni kaze kako se onda ne ostavlja pola pay-check na krpice? Ah! Suknjice - extra (duzine 10cm), stoji ludilo $70; trenerka (bela - donji deo ispod piercing, a gornji iznad - i nije za gym nego za... ih razumemo se vec) $120! Ma nek ide zivot!

Pisem posle do detalja!

I muski - FAJRONT sa zenske strane!!!!! Kako poglednem, neki cican nam svrcka po strani!!!!!!

Last edited by Zana; 05.12.2008 at 07:20.
Reply With Quote