View Single Post
Staro 05.12.2008, 11:31
Sloba_Kg Sloba_Kg je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.11.2008
US lokacija: Atlanta, GA
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord Prikaz poruke
Eeeee ovo su korisne informacije...

Nije lose... nije lose..

a meza u barovima?
Pa iskren da budem ne znam, mi jesmo isli kod naseg druga i prijatelja Duleta (pozdrav ako ikad procita) i dao nam je neko meze, ali je to bio restoran a ne bar.
Meni se dopao Mexican restaurant u Norristown-u (jedan krsh od grada), koji ima big screen, gde se gleda fudbal, klopa i pije i svi navijaju. Ali to nije klasican bar. Dobra stvar je sto zapakuju da poneses ako nisi voljan da jedes ono sto mislis da je grozno a ukus ima mmmmmmm, opet kazem to su restorancici gde se i pije i klopa a moze i posebno jedno ili drugo.

Znam da se uz chilli sos jedu doritos i buritos, kao neki mexican chips, to negde znaju da posluze pre ili uz pivo.

Sto se Floride tice, Miami Beacha, ja sam tamo preferirao kubanske restorane. Jbt, ko da se kod nas sprema samo obimnije + pirinac. Sve za 3,50$. Dakle batak, karabatak zajedno(mize i krilca ili belo) , salata ko nasa, paradajz, krastavci, luk... pirinac koji oces (zuti, mrki, beli - svi jako ukusni) sve to spakuju za poneti a moze se jesti i tamo i to kosta 3,50 - 5$. Ako nekom treba i hleb uz sve to onda jos 1 i po $ za Cuban bread koji je jako slican nasem samo malo slaniji.
Ja imam 203 cm i 110 kg i ovakve porcije nisam mogao da pojedem odjednom!!! Pirinac je cudo!!

Sto se Chineze restorana tice to je prica za sebe. U Astoriji, NYC sam bio u nekoliko, probao mnooogo njihovih specijaliteta i SVI su mi bili extra. Nas dvojica narucimo npr.jedan skampe, pirinac i salatu a drugi svinjetinu(sitno seckanu),pirinac i salatu(imaju kinezi imena za to alse svodi na ovo sto sam napisao) kosta oko 8 i po $. Ako racun prelazi 10$ daju i limenku koka-ole gratis pa smo mi narucivali 2 klope i jednu koka-kolu a drugu smo dobijali gratis sve za 10-11$.
I obavezno probati soya sos i ostale sosove koje imaju kinezi, po meni to je ono sto daje ukus.

Chineze buffet je tek nesto posebno!!
Eto raspisao sam se bas...
Reply With Quote