Sve zavisi od osobe do osobe, ali i na ovom forumu i od gomile ljudi koji žive tamo ili su živeli govore da to više može biti minus. No opet kako se ko snađe. Naravno ne želim da te na bilo kakav način odgovaram od te odluke, jer em sigurno neću moći, em nije moja stvar, samo prenosim impresije. Čak i taj brat od strica mi je potpuno identičnu stvar rekao, a on je tamo samo zbog žene i njene porodice koji su tu više od 15 godina, pa dok ne bude imao mogućnost da se osamostali to mu je što mu je. Samo smatram da ti kao pojedinac, naročito ako dobro znaš jezik i ne zavisiš ni od koga, možeš bilo gde podjednako da uspeš, ipak najbolje je uzdati se sam u sebe.
P.S. Kažu da su poljaci ili filipinci daleko prijateljski nastrojeni i radiji za pomoći nego naši ljudi. I to nije čula samo od ljudi u SAD, već i iz Zapadne ili Severne Evrope.
U svakom slučaju srećno. Ostalo nam je do uzvlačenja nešto više od dva meseca. Ako pregrmimo taj najteži deo, onda nas čeka i 'slatka' muka oko izbora idealnog mesta za život.