Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 21.03.2016, 13:04
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik edaxxx Prikaz poruke
a jel hoce neko da mi odgovori na pitanje? lagano je samo preskoceno. bitno mi je pa ono ako je neko upucen....
Citat:
Prvobitno poslao korisnik edaxxx Prikaz poruke
Da ali se situacija u medjuvremenu promenila, nakon moje prijave. Tako da... Ne znam da li postoji opcija da se to promeni nakon toga.
Koliko ja znam moguce je samo treba to najaviti dovoljno unapred. Dakle nakon sto te izvuku dobices svoj broj, na osnovu njega znaces okvirno kada te ocekuje intervju. Pre intervjua se informises u ambasadi drzave u kojoj si, ili pozoves nase i zatrazis pomeranje mesta intervjua. U tom slucaju moraces da svu dokumentaciju sa srpskog prevedes na engleski ili jezik zemlje u kojoj ides na intervju. Ukoliko se nadjes u USA nakon izvlacenja, procedura je drugacija i prijavljujes se za Adjustment of status.
Vazno je da vodis racuna o tome koja je visina broja, jer ako imas nizi broj imaces i dovoljno vremena za ovo.Ukoliko je medjutim broj visok mozes uleteti u cajtnot pa se mozda vise isplati ne pomerati mesto intervjua kako eventualno ne bi ostao bez vize zbog prolongiranja procedure.

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote