Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 22.03.2016, 22:33
ztp ztp je offline
Drug član

Datum prijave: 28.09.2015
Arrow

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makili86 Prikaz poruke
Pitanje za clana ZTP; U slicnoj smo situaciji, ja sam konkurisala sa suprugom i detetom od 5 god. Kazi mi koje obrazovane imate suprug i ti? Da li imate fakultete? Nesto se bojim da se sve gleda. Mi imamo oboje SSS (IV), s tim da ja imam jos par ispita da zavrsim visu skolu ali to nisam navela nigde jer nemam zavrseno. Pozdrav i srecno svima
Draga Makili86,
oprosti, nisam baš ažurna sa odgovorima jer imam mnogo obaveza.
Suprug ima trogodišnju srednju školu. Ja visoku, bar je tako kod nas okarakterisana (po bolonji 180 bodova).
Aplicirali smo na osnovu moje škole. Koliko razumijem računovodje se nalaze na listi zanimanja na osnovu kojih bi se takodje moglo aplicirati ali nisam išla na tu opciju.
U slučaju da budem ''selected'' (šta bi bilo kad bi bilo ) ne znam kako to funkcioniše dalje sa obrscima... ako je moguće ja bih upisala školusku spremu i zanimanje pa neka odlučuju na osnovu jedne ili druge opcije.
Ja sam imala nedoumicu oko srednje škole jer sam srednju četvorogodišnju završila nažalost u ratu pa mi u svjedočanstvu za prvi i drugi razred piše ''vanredno'' a sve je to zbog ratnih dejstava i da zlo bude veće srednju sam završila 1995.god. kada uopšte nisu izdavali diplome (dobila sam samo svjedočanstva). Onda sam napravila pauzu i upisala višu 2 godine, diplomirala i onda treću i diplomirala.

Sve to je istina i tako se desilo. Bila sam mnogo zabrinuta šta ću zbog toga i čitajući ove forume moj zaključak je ''Budimo iskreni''. Ukoliko budem ''selected'' sve ću ovo lijepo obrazložiti i vjerujem da bi imali razumijevanja jer sve se može provjeriti i dokumentovati.

Elem, odužih ja ali sam mišljenja da smo tu da dijelimo nedoumice i dileme pa će dragi članovi koji su komeptentni dati svoje mišljenje.

Meni su članovi foruma mnogo pomogli iako sam još ispod ''nule''. I da, možda nekim ljudima izgleda nekad da je neko pitanje glupo...a ja sam opet razmišljanja da ''ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori''
Reply With Quote