Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kuguar
Prvo malo pročitaj forum. Zna se da je za prijavu minimum završena ČETVOROGODIŠNJA srednja škola, posle toga, sve tvoje nedoumice su uzaludne, i neosnovane.
Predlog za sve, upišite neki kurs jezika, oplemnite svoje znanje danas, a ne sutra kada budete izvučeni. Bićete u velikoj prednosti.
To što imate šansu da dobijete GC ne znači vam ništa. Zamislite odete da tražite posao, i oni vas pitaju nešto, a vi ne znate da beknete.. Ako mislite "lako ću" ok samo napred...
|
Kuguar,
svakako sam i ja mišljenja da bi trebalo poznavati bar osnove iz engleskog i da je to vrlo bitna stavka.
Biću slobodna da ovom prilikom podlijelim sa vama informaciju ''iz prve ruke''... Imam rodicu u LV. Ona radi u hotelu i u taj isti hotel se zaposlila (ne znam kako) djevojka koja je izvučena preko DV Lottery i otišla u USA. Tu istu djevojku sretne menadžer hotela (supervizor) i obrati joj se kao šef u namjeri da se upoznaju (prostim pitanjem, odnosno molbom da se predstavi) da bi ta djevojka ostala bez teksta...čak nije znala šta je pita. Naravno da menadžer nije bio oduševljen i da je pozvao šefove (kojim je on šef) sa pitanjem kako to da su je primili a da čak ne zna ni da se predstavi.
Tu se priča stišala, ona još uvijek radi u hotelu i još nije naučila jezik.
Svakako mislim da trebamo sami sebi pomoći i olakšati i ni u kom slučaju ne ići bar bez osnovnog znanja (ko ode

)...