Hvala drugari.

Meni je drago ukoliko mogu da pomognem, pa se onda trudim da ne odmognem pogresnim informacijama i to je sve.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bordi888
@Tikica, bravo za spremnost i znanje koje ima Tikica, vidi se da vlada sa celokupnim postupkom oko prijave i slanje DS260, ipak mene zanima zasto Tikica je poslala svoj DS260 tako kasno cak 17.10.2015, dali je bilo neka pricina pa morala da ceka dok se nesto ne desi ili obezbedi neki dokument za koji je smatrala u tom trenutku da treba da ga ima kod sebe?
|
S obzirom da je moj broj preko 20000 meni zurba oko slanja obrasca uopste nije bila neophodna, znala sam da se nece desiti nista strasno ako posaljem kasnije, vaznije mi je bilo da sve popunim tacno. Iskreno "tripovala" sam se u vezi nekih pojedinosti ( adresa u licnoj karti mi je pogresno uneta u sup-u npr., pa sam mislila da moram najpre da vadim novu licnu kartu, onda paralelno studiranje 2 fakulteta...) sto se na kraju ispostavilo kao potpuno nebitno. Eto to su moji razlozi.
Da sam kojim slucajem imala nizak broj, takodje bih kasnije poslala jer mi zapravo odgovaralo da putujem tek na leto/jesen 2016.