View Single Post
Staro 16.04.2016, 21:12
Bockyman's Avatar
Bockyman Bockyman je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
US lokacija: Палатајн, Илиноис (Palatine, IL)
YU lokacija: Лесковац
Pošalji Skype™ poruku korisniku Bockyman
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss Prikaz poruke
jel zna neko od skorasnjih polozenih kamiondzija da li moze da se posle zavrsene obuke ode u neki DMV i da se na svom kamionu polaze poligon pretrip i gradska voznja ili mora u skoli u kojoj si radio obuku?
ja sam poceo pre 3 dana u ALAMO skoli svima dobro poznatoj koja je nekad bila na dobrom glasu medjutim skola tj sam poligon je katastrofa...jedan instruktor na nas 10 12, ucenici jedni druge uce kako se parkiraava i rade neke stvari dok je instruktor na ulici sa nekim u gradskoj voznji. Prasina na sve strane a ne smem da pomislim tek kad je kkisa na sta to lici
Писао сам подужи пост о томе... како треба размислити о избору школе.. а сада када си платио школарину (или бар део ње), не знам колико ти се исплати да напушташ школу... ако тамо научиш шта треба, боље ти је да у школи положиш, него да идеш на приватну варијанту...

Не знам сада какво је стање, али верујем да нема ама баш никаквих проблема да одеш у неки DMV и полажеш приватно... само, колико је то паметно... не знам... у DMV-ју можеш да полажеш и на камиону са аутоматским мењачем...

Када сам ја напустио Аламо, имао сам положен пре-трип и полигон, али су ми у West Chicago DMV-ју прво тражили потврду да нисам остао нешто дужан школи (мислим, не знам зашто је њих брига да ли сам ја било коме остао нешто дужан), ваљда су мислили да сам зато напустио школу, па када сам им доставио потвду да нисам ништа дужан, онда су ми рекли како морам све испочетка да полажем (апсурд, па ја сам положио пре-трип и полигон пред кимисијом из DMV-ja, а не у некој приватној варијанти), па када сам им рекао да ми у Елк Гров Вилиџу, у том DMV-ју нису тражили да тамо полажем све испочетка, рекли су ми да они то нису смели, већ да сам морао да полажем све испочетка... што наравно није било тачно, јер све што си положио, важи до датума до кога ти важи пермит... па тек када ми је истекао пермит, морао сам све да полажем поново...

Пуно среће у Аламу... поздрав за Дабу!