Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss
hvala druze za info ali koliko je alamo propao govori i podatak da ga je taj cuveni Daba napustio..sad je samo Gil tamo na nas 12.
Pa ja sam isto tako planirao da mesec dana odradim obuku pa da odem na poligon i road test u elk grove village a pretrip mogu i u alamu..
prica se cak i da se zatvara alamo uskoro a kako i ne bi s obz na sta lice kamioni i poligon?
|
Daba vise nije tamo?
Ja sam u tu auto-skolu isao po preporuci bas zbog Dabe...
Elem, i onda je poligon bio isti takav - prasnjav i neugledan, a ni kamioni nisu bili bas za izlozbu... Daba je u principu izvlacio situaciju, a da je bilo previse ljudi po instruktoru, bilo je i onda. Meni licno ta skola nije bila prijatno iskustvo, ali neke promene na pola obuke mi tek ne bi isle u prilog jer bih posle morao sa njima da se jurim za povracaj novca... Pregrmeo sam tih 5 nedelja, a da sam cesto morao da se natezem i nadvlacim oko reda za voznju po poligonu sa kojekakvim olosem, morao sam, mada to nije bio prvi put da sam u Chgo imao takve situacije... Menadzment im je bio poprilicno neorganizovan - srpski fazon "lako cemo".
Kao sto ti je Bockyman napisao, on je napisao svoje pozitivnije iskustvo iz druge skole, eventualno si mogao i tamo da se raspitas o uslovima obuke. Kapiram da si i ti isao na preporuku...
Izdrzi tih 5 nedelja, pa kad dobijes CDL svoj si covek i neces vise imati posla sa njima, mada se pripremi na taj tip pristupa biznisu od strane nasih "gazdi" po Chgo.