Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 25.04.2016, 13:14
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

Tako je Kuguar..
Ja kad sam saznao da sam izvucen kao da sam sa neba pao..nit sam znao da postoji uopste ovaj forum, nit sam znao gde cu u usa..nit sam imao ikog ovde.

Sigurno je da je onima sa porodicom najteze, jos ako imate stan na kredit, brdo dugova i repova iza sebe a znate da je po osobi viza 330$ onda je bas tesko..a plus gde su avio karte pa novac koji vam je potreban za pocetak u USA?

Kao sto rece Kuguar, dobro se informisite, razmislite sa cime raspolazete i finansijski i mentalno..cime bi se bavili i obavezno kod koga bi dosli.
Znam da je clan Zvercica dosla sa muzem i dva deteta sa 50k dolara sto je prilicno dobra cifra za skucivanje , za kola i za mnogo opusteniji start dok se ne nadje posao ali malo ko ce od nas imati toliko para osim ako ne proda stan u srbiji sto je po meni ipak ludost.

Ja sam recimo dosao sa 3000$ stim sto sam 1900 dao za truck school a ostatak dao sto za telefon i osnovne stvari koje mi teebaju za stan i hranu i eto sad mi drugar kod kojeg cu da vozim pozajmljuje za hranu jos mozda mesec dana.
Cak i ako je sve krenulo dobro i brzo po mene..relativno brzo..7 dana posle dolaska soc broj..pa posle 4 dana sam polozio za kola e tu je nastalo razocarenje, pune dve ned sam cekao na vozacku da stigne iz Springfilda pa sam tek onda mogao da upisem skolu za kamion i izgubio sam 3 nedelje zbog toga.

Tako da ljudi..dobro razmislite i informisite se..i kao sto su mene nasi savetovali..ocekujte najbolje ali se i pripremite za lose
Reply With Quote