Citat:
Prvobitno poslao korisnik FluffyBunnyJ
Hvala na odgovoru. Znate kako, ja mislim,u slucaju kad bih dobila,ja bih jednostavno bila pod tolikom kolicinom adrenalina i stresa(1% srece,iako to zelim) i ne bih se vratila(dok ne odem na odredjeno vreme) da kazem tipa "hej dobila sam" ,odmah,jer da dobio si,ali sta sad? treba ti skupljanje nekih para,neke pomoci,podrske itd. I taj stres jednostavno je veliki,vec ga osecam unapred LOL,posebno sad pred izvlacenje xD. I ne volim da pricam nikad nista unapred,vec nekako volim dati ceo svoj utisak posle odredjenog vremena. Jer dobitak nista ne znaci ako ti ne uspes nekako da se snadjes i da nadjes posao i zavrisis sve sto treba. A to je sve neka nepoznata teritorija koja u tebi stvara nervozu. Ne znam xD tako ja mislim. Nikom ni ne znaci to necije "dobila sam" svima vise znaci neka prica,savet ili "roman" o svemu tamo,kako,sta i gde.
|
To je ta zona komfora koju stalno moramo mjenjati i naravno rizikovati u zivotu. Sve stvara nervozu , svega nepoznatog se bojimo, strepimo. Eto npr. mi smo sve prodali sto smo imali u Bosni i krenuli u nepoznato . Dosta sam istrazivao, gledao ali opet to nije to dok sam ne dodjes i ne vidis. Sto se tice poslova ovdje je nezaposlenost 5% i poslova ima na svakom koraku i ovdje se radi evaluacija radnika tako da ako imas neke kvalitete i trudis se uvijek napredujes.
Meni Ameerika nije idealna zemlja ali je jako pragmaticna i ovdje je surovi kapitalizam . Mora se raditi,raditi, raditi. Velika je konkurencija ali je moguce da se covjek izbori sto se tice karijere i napretka.
Meni su u 90% slucajeva rekli u tom smislu " Ajde vi vidite pa cemo i mi pokusati i doci ako vama bude dobro". Jednostavno to se mora promjeniti kod nekih ljudi , mora se ici naprijed mora se rizikovati, mora se pokusati.
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY