Citat:
Prvobitno poslao korisnik rkoma1986
Pozdrav svima. Ja sam se sasvim slucajno prijavio, kolega me zamolio da mu pomognem da popuni formu, pa sam popunio i za sebe, i gle cuda, izvucen sam..
Totalno sam sludjen i zbunjen, fino mi je ovde, ne mogu da se pozalim, ali uvek moze bolje. Plasim se da odem, a opet, verujem da cu se posle celog zivota kajati ako bar ne probam.
|
ČESTITKE tebi i svima koji su imali sreće!

Svi ste zbunjeni, srećni, sa pomešanim emocijama i mi koji smo prošli kroz isto u potpunosti vas razumemo
Ipak da bi nam svima bilo lakše (i vama koji pitate, i onima koji odgovaraju), i da se iste diskusije ne odvijaju na mnogo različitih tema, ja bih da
pozovem sve izvučene da se okupe na ovoj temi!
Drugi savet je da lagano krenete da iščitavate forum. Ništa vam neće pobeći i na sva pitanja dobićete odgovor blagovremeno, a do oktobra ima još dooosta vremena. U oktobru kreću intervjui za najniže brojeve, i trajaće do kraja septembra 2017. Većina vas će stići na red tek u 2017. Tako da... samo lagano.
Nikakvu veliku odluku ne morate da donesete odmah, imaćete vremena da lepo razmislite!

Treće, kako bi vam dali što tačniji odgovor, za većinu pitanja potrebno je da znamo okvirno
broj pod kojim ste izvučeni odnosno vaš CN-Case Number! To u najvećoj meri utiče na dalji tok vašek procesa!
Kako ne bi na svakoj temi iznova pisali ovaj broj,
predlažem vam da broj stavite u svoj potpis (pogledajte na koji način je ispisan u mom potpisu, dakle samo cifre hiljada,
ne pišite nikada ceo svoj broj nigde).
Još jedna stvar,
ne žurite sa slanjem DS260 obrasca. Najpre lepo iščitajte teme, pa tek onda u popunjavanje.
I na kraju, ako neko još uvek nije, neka popuni anketu
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1751
Još jednom sve čestitke!!!