Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 05.05.2016, 15:21
Zoja Zoja je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik plax Prikaz poruke
Da pomenem i ovo.. Godine 2010. sam bio u USA W&T program. Jedno uspešno i predivno iskustvo sa dragim ljudima. Nakon toga sam se vratio u SRB i završio fax, zaposlio se. Krajem godine 2011. popizdim na sve, na posao, Srbiju, ljude, krizu, političare, kiČ, šund, šljam, bagru, i odlučim da se vratim u USA. Najlakši način mi je bio turistička (B1/B2), pa tamo da se ženim itd. Apliciram u jesen 2012. i dobijem. Mesec dana nakon toga upoznam jedno predivno stvorenje (sadašnju devojku) i odlučim da ne idem NIGDE bez nje Kako ona nije mogla da dobije vizu odlučim da ostanem u SRB ali sam svake godine aplicirao za GREEN. Ove godine sam ja dobio, ona nije, pa moramo da nađemo način da zajedno odemo..ako nas srećna zvezda pogleda!
Prvo da cestitam svim dobitnicima! Vi koji niste izvuceni, ne odustajte ako zaista zelite da odete iz Srbije, probajte da nadjete i druge nacine dok ponovo ne dodje vreme za prijavu na lutriju

Plax, mi smo imali istu situaciju. Imate tri opcije, vencanje pre slanja ds260, vencanje u toku obrade formulara (ako uradite tako, ds260 saljes nazad kao single, kad se vencate saljete mail kcc-u da vam otkljucaju formular da biste napravili potrebne izmene oko bracnog statusa, ovo moze a i ne mora da vam odlozi datum intervjua). Treca opcija je da se vencate kad dobijete termin za intervju, to smo mi uradili. Tada kontaktirate ambasadu, oni vam otkljucavaju formular, napravite izmene i zajedno idete na zakazani intervju, bez odlaganja. Za svaku opciju je vazno da ponesete na intervju sto vise dokaza o vezi pre izvlacenja!

Ovo sam ti sve u kratkim crtama napisala, prelistajte forum ima dosta slicnih iskustava pa na tenane odlucite sta i kako dalje, nemojte da zurite. I u zavisnosti od toga koji ste broj i kad vam odgovara da odete pravite dalje planove.

Ako i nakon iscitavanja silnih tema i iskustava i dalje imate nedoumica, pisite, tu smo da pomognemo koliko mozemo
Reply With Quote