Citat:
Prvobitno poslao korisnik plax
Da pomenem i ovo.. Godine 2010. sam bio u USA W&T program. Jedno uspešno i predivno iskustvo sa dragim ljudima. Nakon toga sam se vratio u SRB i završio fax, zaposlio se. Krajem godine 2011. popizdim na sve, na posao, Srbiju, ljude, krizu, političare, kiČ, šund, šljam, bagru, i odlučim da se vratim u USA. Najlakši način mi je bio turistička (B1/B2), pa tamo da se ženim itd. Apliciram u jesen 2012. i dobijem. Mesec dana nakon toga upoznam jedno predivno stvorenje (sadašnju devojku) i odlučim da ne idem NIGDE bez nje  Kako ona nije mogla da dobije vizu odlučim da ostanem u SRB ali sam svake godine aplicirao za GREEN. Ove godine sam ja dobio, ona nije, pa moramo da nađemo način da zajedno odemo..ako nas srećna zvezda pogleda! 
|
Prvo da cestitam svim dobitnicima!

Vi koji niste izvuceni, ne odustajte ako zaista zelite da odete iz Srbije, probajte da nadjete i druge nacine dok ponovo ne dodje vreme za prijavu na lutriju
Plax, mi smo imali istu situaciju. Imate tri opcije, vencanje pre slanja ds260, vencanje u toku obrade formulara (ako uradite tako, ds260 saljes nazad kao single, kad se vencate saljete mail kcc-u da vam otkljucaju formular da biste napravili potrebne izmene oko bracnog statusa, ovo moze a i ne mora da vam odlozi datum intervjua). Treca opcija je da se vencate kad dobijete termin za intervju, to smo mi uradili. Tada kontaktirate ambasadu, oni vam otkljucavaju formular, napravite izmene i zajedno idete na zakazani intervju, bez odlaganja. Za svaku opciju je vazno da ponesete na intervju sto vise dokaza o vezi pre izvlacenja!
Ovo sam ti sve u kratkim crtama napisala, prelistajte forum ima dosta slicnih iskustava pa na tenane odlucite sta i kako dalje, nemojte da zurite. I u zavisnosti od toga koji ste broj i kad vam odgovara da odete pravite dalje planove.
Ako i nakon iscitavanja silnih tema i iskustava i dalje imate nedoumica, pisite, tu smo da pomognemo koliko mozemo