View Single Post
Staro 11.05.2016, 21:16
Bockyman's Avatar
Bockyman Bockyman je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
US lokacija: Палатајн, Илиноис (Palatine, IL)
YU lokacija: Лесковац
Pošalji Skype™ poruku korisniku Bockyman
Exclamation

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Max73 Prikaz poruke
Razlika u ceni je 400$ a da li zna neko da li postoji razlika u kvalitetu obuke, (poligon, nastava, voznja, koliki broj ljudi, itd...) ?
Да ли је разлика у цени стварно $400, или што рече Маркос да Енес дере? У Аламу је цена $1.900 само ако се све положи из првог пута. Запитајте се да ли ћете све положити из првог пута (пре-трип, полигон и градску вожњу). Ако паднете на било којем делу теста, онда је то додатних $200, па ако паднете још једанпут... размислите сами... код Енеса јесте цена у старту већа, али се ни цент не доплаћује више и неупоредиво је боља јарда од оне у Аламу... Не агитујем ја ни за кога, нити сам против некога, али овакве непотпуне информације не користе никоме..
Наравно да за некога ко је тек дошао и има ограничене финансијске могућности $400 разлике изгледа много, али... ко не плати на мосту, платиће на ћуприји.
Не кажем ја да је немогуће све положити из првог покушаја, има и таквих али су врло ретки... нико не прича о томе колико је пута падао на неком делу теста... само се запитајте да ли ћете успети све да положите из првог покушаја и тек у том случају ће Енес, односно RoadRunner Truck School бити скупљи.. Чак и неко са великим искуством вожње камиона може да падне на полагању, било на пре-трипу, било на полигону... имам познаника коме је проблем био енглески а самим тим и пре-трип. Али када је успео да положи пре-трип, чак два пута је падао на градској вожњи, иако иза себе има 15 година искуства вожње свих могућих врста камиона у Србији... Наравно да он има вожњу камиона у малом прсту, али се на полагању свашта дешава и некада се веома лако падне...
Мени је власник Аламо-а, не могу имена да му се сетим, тражио $350 за додатних 4 часа градске вожње (када сам ја био у Аламу, цена је била $1590 ако се све плати одједном а око $1.700 ако се плаћа на рате, али задња рата обавезно мора да се плати пре изласка на испит). И онда, ко је скупљи?
Мислите о томе...

Last edited by Bockyman; 11.05.2016 at 21:27.
Reply With Quote