View Single Post
Staro 26.05.2016, 16:48
Stojne Stojne je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2015
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik PipoMkd Prikaz poruke
Ako moze edna informacija, poso na forumov se utepav citanje a ne najdov takov slucaj.
Dali ima uloga za dobiavanje na GreenCard toa sto prethodno sum bil odbien za Work&Travel? Pred 3-4 godini imam aplicirano za WT no poradi toa sto bev nazad so ispitite ne dobiv. Prasanjeto mi e dali toa mi gi namaluva sansite za dobivanje na GreenCard? Seuste go nemam isprateno DS260 formularot pa cisto me interesirase dali toa ima nekakva uloga.

Edit: USte nesto, vo poleto State/Province, jas na ucestvoto na samata lotarija imam pisano naselba, poradi toa sto kaj nas takvo neso ne postoi, me interesira dali vo DS-to ako go izostavam toa pole, odnosno go stikliram ona DOES NOT APPLY ke imam nekakov problem zoso ne mi se sovpagja so samata aplikacija za lotarijata...

Se izvinuvam sto i tuka go postiram prasanjevo, poso na druga tema ne dobiv odgovor, se nadevam nekoj ke procita
Zdravo PipoMKD, jas isto taka sum odbivana za W&T-J1 eden pat, pred 5 godini,i nemav nikakvi problemi za dobivanjeto na Green Card ovaa godina. Vo nitu eden moment na intervjuto ne me prasaa nesto vo vrska so toa.

Pozdrav i uspeh!

21.10.2014 - Popolneta prijava
07.05.2015. - "Session timed out"
08.05.2015. - SELECTED!!!
CN 2016EU00003xxx
15.07. - DS 260 sent
19.01.2016 - Interview - VISA APPROVED!
Reply With Quote