View Single Post
Staro 16.06.2016, 23:44
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zeki.zeki Prikaz poruke
Pozdrav, ja sam nova na ovom forumu. Vidjela sam tvoje postove i vidim da smo iz istog grada. Prvi put sam aplicirala za lutriju 28.10.2015 god i izvucena. Imam redovno zavrsenu trogodisnju i nakon 11 godina cetvrti stepen iste strucne spreme. Vidim da si imao isti slucaj, ja sam u velikoj dilemi da li da saljem DS zbog tog vanrednog 4-og stepena. Jer sam procitala ovde na forumu kako su ljudi odbijeni na interviu a puno mi je da platim vize jer nas je troje. Pa me zanima tvoje misljenje?
Poruka se odnosila na Kdragan77 izvinjavam se slabo se snalazim jos uvjek
Lijep pozdrav

Prvo da vam cestitam posto ste u 1% koji su izvuceni od svih prijavljenih na lutriju iz BIH.

Ne znam sta da Vam kazem , mislim da je sve na konzulu i da on ima diskreciono pravo da odobri ili ne odobri vizu . Mi smo imali sve potrebne papire i nismo se brinuli, vjerovali smo da ispunjavamo sve uslove i bili smo u pravu. Veliki su troskovi i nije jednostavno donijeti odluku. Osjecao sam se jako neprijatno kada sam prosli put cestitao jednom clanu na forumu a ispostavilo se da covjek kasnije nije prosao na interviju... Covjek je mozda pokusao na osnovu mozda mog posta ( koje sam pisao iz svog iskustva) i pao velike pare pa ne zelim da napravim istu gresku .

Kako god odlucite zelim vam svu srecu

Srdacan pozdrav iz USA
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote