Citat:
Prvobitno poslao korisnik zeki.zeki
Pozdrav, ja sam nova na ovom forumu. Vidjela sam tvoje postove i vidim da smo iz istog grada. Prvi put sam aplicirala za lutriju 28.10.2015 god i izvucena. Imam redovno zavrsenu trogodisnju i nakon 11 godina cetvrti stepen iste strucne spreme. Vidim da si imao isti slucaj, ja sam u velikoj dilemi da li da saljem DS zbog tog vanrednog 4-og stepena. Jer sam procitala ovde na forumu kako su ljudi odbijeni na interviu a puno mi je da platim vize jer nas je troje. Pa me zanima tvoje misljenje?
Poruka se odnosila na Kdragan77  izvinjavam se slabo se snalazim jos uvjek 
|
Lijep pozdrav
Prvo da vam cestitam posto ste u 1% koji su izvuceni od svih prijavljenih na lutriju iz BIH.
Ne znam sta da Vam kazem , mislim da je sve na konzulu i da on ima diskreciono pravo da odobri ili ne odobri vizu . Mi smo imali sve potrebne papire i nismo se brinuli, vjerovali smo da ispunjavamo sve uslove i bili smo u pravu. Veliki su troskovi i nije jednostavno donijeti odluku. Osjecao sam se jako neprijatno kada sam prosli put cestitao jednom clanu na forumu a ispostavilo se da covjek kasnije nije prosao na interviju... Covjek je mozda pokusao na osnovu mozda mog posta ( koje sam pisao iz svog iskustva) i pao velike pare pa ne zelim da napravim istu gresku

.
Kako god odlucite zelim vam svu srecu
Srdacan pozdrav iz USA
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY