Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lowzyyy
Pozdrav svim clanovima foruma, ja sam nov ovde i bio bih srecan kada bi neko mogao da mi pomogne. Naime znam za lutriju vec godinama, moj otac je aplicirao sa majkom vec nekih 7 godina, ali nisam bio upucen u proces kao sta ge.
Nazalost otac mi je preminuo pre nekoliko meseci i ja sada ne znam kako uopste da proverim da li smo izvuceni mozda bili, kada je bilo izvlacenje i tako dalje.
Bio sam na njihovom sajtu ali ja zaista ne znam sta se tamo trazi i da li svako od nas aplicira kao poseban covek ili svi zajedno preko jednog naloga. Ja imam 19 godina i verujem da sam aplicirao posebno, tacnije to je moj otac radio umesto nas. Nase je bilo samo da se slikamo, ostalo je on zavrsavao.
Neki uput, linkovi u sve te procedure, gde proveriti i kako... Hvala unapred...
|
Dobro dosli na forumu.
Prvo zelim da Vam odam zaljene za vas gubitak. Drugo nisam neki iskusan clan ali voleo bih da pomognem i da potiknem druge iskusnije clanove da se jave i da zajedno damo neki savet ili resenje problemu. Kako si vec pomenuo u tvom postu, tvoj otac je vec 7 godina aplicirao na DV i sigurno dobro je poznavao pravila, tako da pretpostavljam da on sigurno za svakog clana tvoje porodice ima zapisano CN (confiramtion number) jer je to osnovno kad apliciras i kad posaljes prijavu. Tvoja majka mozda zna vise za taj podatak i mozda pomogne da proveris stanje vase aplikacije. Mislim da jos nije kasno za proveru ali to bi trebalo da uradis sto je moguce ranije i da znas na cime si. Kazes da imas 19 godina, to znaci da tvoj otac je slao posebnu aplikaciju za tebe, tako da sigurno on ima negde zapisano i tvoj CN. Imeno kad se prijava za DV posalje dobijas sledece podatke koje trba da zapises ili isprintas, a to je sledece: Entrant Name- Prezime, Ime; Confirmation Number: 2017************; Year of birth: (Tvoja godina radjanja) i Digital signature. Za proveru je potrebno sledece: CN (confirmation number- koji sadrzi 2017 + 12 drugih karaktera; Last/ Family Name (Tvoje prezime) i Year of birth (Tvoja godina radjanja). Mislim da je neko na forumu spomenu neke nacine u slucaju da zaboravis ili izgubis CN koji je ustvari i najbitniji jer od svega sto sam pomenuo samo on je nesto sto je autenticno i odnosi se na svaku prijavu posebno. Nadam se da ce se neko javiti koji je imao iskustvo sa izgubljenim CN. Srecno u proveri!