Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
Pozdrav ljudi!
Trazila sam po forumu, ali ne nadjoh nista u vezi pakovanja za put, a zanima me da li se nekio od vas pakovao u velike torbe? (poput onih svercerskih tzv. krmaca)
Kako god racunam u kofere mi ne staje mnogo stvari, a ne bih da placam dodatni prtljag. Plus sto na svaki kofer ode bar 4 kg, a na torbu ni 1 kg. 
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Ja sam dosla sa dva velika kofera svojih stvari i knjiga. Problem sa tim krmacama je sto ce to da ti se raspadne u prevozu. Kad se cekiras, koferi idu automatskim trakama (konvejerima) do mesta gde ih dalje bacaju na autobuse, pa ih sa autobusa bacaju dalje, i tako na svakom presedanju. Krmaca ce da ti se raspadne u paramparcad i ostaces bez svih stvari jer ne bi ti oni to kupili posto ljudi zure da se nigde ne kasni. Plati ekstra kofer ako vec ne mozes da se oprostis od nekih stvari ili posalji postom ako je bas toliko dragoceno.
Off topic but related: upravo krchim krsh u kuci i kontam, brate mili, dodjoh ovde sa dva kofera, vecito bacam stvari i jos ih jako puno imam. Dva kofera su taman.
|
Bez obzira da li je u pitanju kofer ili torba "krmaca" zamotaj ih strec folijom. Foliju (ne ono malo pakovanje za kuhinju vec debele rolne) mozes da kupis u Metrou, a ima ih i po prodavnicama koje prodaju ambalazu za pakovanje.
Naravno, ima i na internetu. Npr.
http://www.kartonske-kutije.rs/stre269-folija.html
Provjeri cijene gdje je najpovoljnije
Zamotas sam i nema problema za torbe