Znam narode, sve sam probala, moju uplatu za taj fee, sto sam uradila u septembru, evidentirali su tek u februaru 2016., zvala sam ih nebrojeno puta tokom ovih par meseci, na kraju sam preko infopass-a zakazala u imigracionom gde mi je sluzbenica rekla kako oni cekaju na moje otiske I sliku, mesecima...

Moja spanska serija ima I nastavak, elem, odmah sam tad uradila taj biometrics, da bi mi sutradan stiglo Pismo kako su mi zakazali sastanak u APC, Application Support Center,opet za biometrics...Verujem da je to bio njihov previd jer sam ja to uradila dan ranije. Naravoucenije iz mog iskustva jeste da taj customer service broj 800-375-5283 nije sluzio apsolutno ni za sta, jer oni zapravo kad ih pozovete nemaju sve informacije o vasem slucaju, a kako se ispostavilo nije imala sve informacije ni ta sluzbenica u imigracionom. I tako poslala sam case inquiry opet pocetkom jula na sta mi je stigao mejl pocetkom avgusta od sluzbe iz Teksasa valjda, znaci glavnih I odgovornih za izradu I slanje zelene karte.Odgovor je glasio da cekaju da mi se zakaze sastanak za biometrics

I lista cekanja za to jeste otprilike 60 dana. Sad ih opet zivkam I zivkam...Eto nadam se da niko nece imati iskustvo slicno mom.