Cao!
1. Interesuje me iskustvo ljudi koji su se vencali nakon dobijanja druge koverte, a pre odlaska na intervju:
nakon vencanja, otisli ste u Bg u USA ambasadu da uzmete obrazac za bracnog druga, DS-230, i da prijavite vencanje naravno, zajedno s bracnim drugom; da li vas stari obrazac koji ste vec popunili treba da se promeni nakon vencanja, ili se samo popunjava novi za bracnog druga? Moze li taj obrazac za bracnog druga da se popuni na licu mesta rukom i da se ostavi u Ambasadi ili mora da se popuni masinom,(znaci da se vrati kuci, tj. u drugi grad, za one koji nisu iz BG-a), te da se vrati npr. postom, ili mozda cak i da se donese na dan intervjua?
2. Stize li nekom druga koverta do sad i koji ste broj, a kada vam je zakazan intervju?
3. Za Dragana ponovo preporuka da za sva pitanja kontaktira mejlom,(KCCDV@state.gov) ja sam imala neka pitanja, odgovorili su mi za nepuna dva dana, jos brze nego preko leta. Znaci samo tvoje puno ime i prezime, broj pod kojim se vodis i datum rodjenja. Ako to ne napises, vracaju ti email na dopunu s tim podacima, ni ne citajuci pitanje. Znaci, velikim slovima odmah na pocetku pisma stavi onaj deo po kome ce da ti pronadju fajl, i odgovaraju veoma brzo. Evo i celokupnih njihovih podataka.
Kentucky Consular Center
3505 N Highway 25W
Williamsburg, KY 40769 USA
Phone: (606) 526 7500
Fax: (606) 526 7501
E-mail: KCCDV@state.gov
www.travel.state.gov
Srecno svima i puno pozdrava!
|