Citat:
Prvobitno poslao korisnik TinkerbellB
Ne znam koji deo Vam nije bio jasan kada sam napisala da sam dobila e-mail sa informacijom da sam randomly izvucena. Naravno nakon iscitavanja ovog foruma sam otisla na zvanicni sajt, ulogovala se sa svojim brojem i podacima i dobila identicnu informaciju koja je stajala i u e-mail adresi. Verujem da se ovde dosta ljudi javlja, neki mozda i nisu najupuceniji u celu proceduru oko lutrije, apliciranja za vizu i slicno ali ne zaboravire da ima i nas koji znamo da razlikujemo spamove od pravih mailova i koji se ne zalecemo na prvu.
Tako da, smatram da nikoga nisam dovela u zablutu iznoseci cinjenice, a i ako se ne varam randomly selected bi bar u srpskom znacio nasumicno izabran/izvucen u ovom kontekstu.
Zahvaljujem na cestitkama premda ne deluju od srca i sve najbolje.
|
Koliko sam ja pratio, Vi biste bili prvi izabrani/a koji je dobio/la mail u kome se izricito kaze da je izabran/a.
Na forumu svi imamo postovanja jedni prema drugima i moderatori reaguju upravo u ovakvim slucajevima kada je potrebno tacno objasniti sitne razlike. Ko moze i zeli da da doprinos i svojim savetom i/ili iskustvom pomogne drugima uvek je dobrodosao. Ovo nije mesto za raspravu i netrpeljivost. Siguran sam da niste zeleli da Vas post zvuci tako.