Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 10.09.2016, 17:15
SEEUSAIC SEEUSAIC je offline
Super Moderator

Datum prijave: 22.04.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik TinkerbellB Prikaz poruke
Ne znam koji deo Vam nije bio jasan kada sam napisala da sam dobila e-mail sa informacijom da sam randomly izvucena. Naravno nakon iscitavanja ovog foruma sam otisla na zvanicni sajt, ulogovala se sa svojim brojem i podacima i dobila identicnu informaciju koja je stajala i u e-mail adresi. Verujem da se ovde dosta ljudi javlja, neki mozda i nisu najupuceniji u celu proceduru oko lutrije, apliciranja za vizu i slicno ali ne zaboravire da ima i nas koji znamo da razlikujemo spamove od pravih mailova i koji se ne zalecemo na prvu.
Tako da, smatram da nikoga nisam dovela u zablutu iznoseci cinjenice, a i ako se ne varam randomly selected bi bar u srpskom znacio nasumicno izabran/izvucen u ovom kontekstu.

Zahvaljujem na cestitkama premda ne deluju od srca i sve najbolje.
Ni mi ne znamo koji deo vama nije jasan - apsolutno nije tacno da ste dobili email sa informacijom da ste izvuceni. Ili, hocete da kazete da Department od State laze:

Citat:
While DV applicants may receive an email from the U.S. government reminding them to check their status online through DV Entrant Status Check, they will not receive a notification letter or email informing them that they are a successful DV entrant. Applicants can only find out if they were selected to continue with DV processing by checking their status online through the DV Entrant Status Check at http://www.dvlottery.state.gov.
Molimo vas da komunicirate pristojno i sa moderatorima i ostalim clanovima na ovom Forumu. Ovde smo da pomognemo jedni drugima. Hvala na razumevanju.

Sup.Mod.

Last edited by SEEUSAIC; 10.09.2016 at 17:22.
Reply With Quote