View Single Post
Staro 28.09.2016, 15:16
vlada33 vlada33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.09.2016
US lokacija: Gde me put odnese
YU lokacija: Leskovac
Nepromenjeno Prijava za GC, porodicno, ali odlazak pojedinacno

Ovo je moj prvi post i najpre da zahvalim svima na postojanju ovog foruma i svih uputstva...

Ovo je sve retorika, svestan sam da je verovatnoca minimalna ali bih hteo da znam nekke pojedinosti, jer ne bi da budem i dobitnik i luzer u isto vreme a usput i nekom ko je spreman da ode uzmem mesto jer nije sce onako kako sam ja razumeo (procitao sam sve sto sam mogao da nadjem u vezi sa svojim pitanjima i ostale su samo neke nedoumice pa ako moze pomoc, hvala unapred)

Sad o temi, ove godine planiram da se prijavim za GC, dve prijave - supruga i ja kao nosioci i imamo i sina od 8 godina i tu vec krecu problemi zbog kojih i pisem. Opcija da dete u ovom periodu odvedem je nikakva, zaista ne bi to pokusavao, zbog skole, supruga takodje nije nesto najbolja sa jezikom,a i neko mora ostati sa detetom (ne bih ga ostavljao sa babama i dedama i to mi se ne scidja) tako da je pocetna opcija, da odemo svi na overu vize a da samo ja ostanem, kad zavrsi osnovnu onda bi i oni dosli a do tada bi odrzavao njihove GC.

Interesuje me, za slucaj da supruga bude izvucena,ona bude nosilac GC, mogu li ja ostati a da se ona vrati, naravno i dete sa njom ?

Zaista nisam nasao odgovor...

U suprotnom slucaju mi je jasno, odrzavanje GC za njih, poseta jednom godisnje Americi a moze i na dve ako se popuni onaj formular (zaboravio kako se zove), ako imate nesto dodati, veoma sam raspolozen za savete...
Reply With Quote