Svakako je dobro sto ste mi skrenuli paznju da se i to moze desiti, mozda nije cesto ali postoji mogucnost, meni je bilo najbitnije da ko god dobije da ja mogu ostati na pocetku (naravno, opet kazem da sam svestan kolika je verovatnoca da se dobije GC).
Sto se tice jezika, supruga je ucila i u srednjoj (turisticka) i visoj skoli(vaspitacica) , tako da bi verovatno uz neki kurs brzo savladala to, ali ako bi mogla da overi svoju diplomu morala bi da govori engleski dobro jer je vaspitacica tako da kad bi bilo posla u struci morala bi sa decom da radi, a za mene nije problem, ja sa elektronicar i vozac, verovatno ne moram ni da pricam mnogo. A klinac je tu rekao bi u najgorem polozaju, trebalo bi mu sigurno vise vremena da prati nastavu na engleskom...
Ma najpre prijava i izvlacenje, pa posle cemo napraviti neku organizaciju sto se tice ko ide i ko ostaje, kamo srece da zaglavim visu u pasos, istog trenutka bi mozak krenuo ubrzanu akciju organizacije, sve i da postoji realna opasnost da ostanu bez GC, gotovo sve moze da se zavrsi za godinu posle mog odlaska a od prve najave da si izvucen do njihovog pravog odlaska bi imalo 2 godine tako da se sve moze zavrsiti
|