View Single Post
Staro 10.10.2016, 17:11
pattgareth pattgareth je offline
Član

Datum prijave: 04.10.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins Prikaz poruke
Ne znam otkud vam to? Onda ne bi bilo "random" izvlacenje za 50,000 gc, vec "first 50,000 that apply" Kakve crne "kvote ekipa"?
E pa draga/dragi moj te "cake" smo naučili "ispod tezge",znači to nam govori da ni lutrija nije uvijek samo lutrija,da ne ulazim sad u ta objašnjavanja jer su doista opskurna,ali nagovještaj da u tome ima "granum salis" ilitiga bar mrva "soli" tj istine,razvidna je i iz same činjenice,da te "kao" na interweiu pitaju pitanja tipa "a šta vi uopće mislite raditi u USA???"- šta te koji moj briga,jesam dobio lutriju ili nisam,ako ne uspijem pičim natrag u svoju vukojebinu,zar ne???? e neeeee...
ili tipa imate li vi uopće dovoljno novca za započeti život u USA,nadam se da ne mislite živjeti od socijalne pomoći???
Šta to tebi govori moj prijatelju??
nadalje,brojni forumaši tvrde-odnosno da budemo precizniji presumiraju,da se naknadno ipak izabiru kandidati (pošto se uvijek za početak bira veći broj aplikanata od potrebnih,i to DUPLO!!!što nas sada dovodi do odgovora na tvoje pitanje) koji su bilo završili viši stupanj edukacije (kažu najčešće fakultetski kadar),zatim čak navode i starost,tj mlađi kandidati su preferabilniji (mada ja znam neke koji tvrde da u dobili iznad 45-te),i na koncu oni koji su trenutno već u SAD samo čekaju GC...
Naravno ovo nije,zasigurno pravilo,već samo sumnja forumaša-ali me ne bi niti čudilo da je ipak tu i tamo ćešće primijenjeno...to su inače više pravila za ishođenje drugih tipova viza.
Eto iz tog razloga opreznosti nikad dosta
Ipak da dodam,ovo ispuniti što prije odnosi se ponajviše za 2 krug apliciranja,nakon što je osoba izvučena,što su i potvrdili u ambasadi,jer ima duplo više izvučenih od onih koji dobijaju-nadam se da je to jasno(zbog brojnih predomišljanja,i naknadnih odustanaka),dakle svakako nije "random" na koncu konca,već je na koncu prvih toliko i toliko od toliko i toliko,ili još gore- kako se njima ćefne...

Last edited by pattgareth; 10.10.2016 at 17:16.
Reply With Quote