Moras da skapiras par stvari oko Chicaga. Recimo svaki kraj je svoja prica, tako npr osnovna podela Chicaga na South,koji je crnacki hood,gde se rokaju oko cega sve ne (ovaj link sto je nakacen ,radnja se odvija na south) i North koji se opet deli na west i deo blize jezeru. North je normalniji al recimo deo severa ima krajeve gde su latinosi, gde su nasi ljudi,gde su homosi, boys town, itd... Mi za 2 godine nismo imali ama bas nikakvih problema,a ziveli smo prvo na Linconwood pa onda Greek Town. Ja sam putovao metroom sa posla gde sam radio kao barmen i vracao se kuci u 2, 3,4 ujutro i nikad nisam imao nikakvu situaciju. Kazem sve se to odvijalo na northu. Zato sad gledamo delove kao sto su Uptown,Lakeview, Buena Park pa mozda i Edgewater.
Sto se tice klime, ono sto obozavam kod Chicaga je bas klima...4 godisnja doba,bas kao nekad. Zima je hladna , jesen kisovita, leto prelepo... Nama je zima pomogla i napunila nam bankovni racun, jer na minus xxx radis, ides kuci i ides po restoranima,pozoristima i tako to... dok leti ides gde sve ne... Ko zna, mozda nekad nam sve ovo dosadi pa odemo u Kaliforniju.
2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX
25. Maj - poslat DS-260
27. Decembar - Zakazan lekarski
12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI
13. Januar - Vize u pasosu
04. Mart -

Off we go!