View Single Post
Staro 04.11.2016, 06:41
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokiit Prikaz poruke
Moras da skapiras par stvari oko Chicaga. Recimo svaki kraj je svoja prica, tako npr osnovna podela Chicaga na South,koji je crnacki hood,gde se rokaju oko cega sve ne (ovaj link sto je nakacen ,radnja se odvija na south) i North koji se opet deli na west i deo blize jezeru. North je normalniji al recimo deo severa ima krajeve gde su latinosi, gde su nasi ljudi,gde su homosi, boys town, itd... Mi za 2 godine nismo imali ama bas nikakvih problema,a ziveli smo prvo na Linconwood pa onda Greek Town. Ja sam putovao metroom sa posla gde sam radio kao barmen i vracao se kuci u 2, 3,4 ujutro i nikad nisam imao nikakvu situaciju. Kazem sve se to odvijalo na northu. Zato sad gledamo delove kao sto su Uptown,Lakeview, Buena Park pa mozda i Edgewater.
Sto se tice klime, ono sto obozavam kod Chicaga je bas klima...4 godisnja doba,bas kao nekad. Zima je hladna , jesen kisovita, leto prelepo... Nama je zima pomogla i napunila nam bankovni racun, jer na minus xxx radis, ides kuci i ides po restoranima,pozoristima i tako to... dok leti ides gde sve ne... Ko zna, mozda nekad nam sve ovo dosadi pa odemo u Kaliforniju.
Sve ovo sto si rekao je prilicno tacno, ali nije sav south side toliko los kao sto ti kazes. ja sam u pocetku ziveo na south i nisam imao nikakvih problema. Problematican deo ti je deo od 35 south - 95 south, mozda 105. Imas jako puno "rokanja" i ovde gore. Ja zivim Edgwater, a juce ispred moje zgrade ubijen neki lik sa 17 pucnjeva(ja brojao). No, na stranu, zivim vec tri godine ovde nikakvih problema nisam imao.
Ima crnaca u Uptwon-u isto i to jako puno. i tu pretezno oko Willson stanice. Meni je lep kraj i Rogers Park, tu ima jako puno bosanaca i nasih
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com